marți, 27 decembrie 2011

Un strain la poarta mea! Sexy Naughty Bitchy Boy

Pe la 22:00 iesisem sa imi iau ceva de baut de la magazin.
Cum nu sunt acasa in Bucuresti nu cunosc bine locul si o iau pe o strada ca sa ma plimb.Imi pun gandurile in ordine si ma intorc. La magazin era un baiat cu ochii mari si     caprui. Se uita la mine de parca ma cunostea...Ok..prea ciudat, m-am intors cu spatele si am pornit spre frigider.
Aveau VIBE!! Ador energizantul asta. Ma face sa simt ca sunt vie!
Intotdeauna mi-a placut la Bran. Are tot ce imi place mie. Liniste, intuneric, bautura mea preferata, bulzul, si baietii draguti.
Cand m-am intors la casa sa platesc, el disparuse...pacat (era foarte atragator trebuia sa recunosc).
Dar apoi am patit cel mai ciudat lucru. Am ajuns in fata porti si el statea acolo cu o cola si un hamburger in mana...
Ah,damn it!Uitasem complet de fast-food -ul de langa mine. Aproape ca l-as fii intrebat ce vrea,si tocmai atunci s-au gasit sa imi cada chieile din mana~~~Mai era si zapada afara!Si ce frig !!
M-am enervat si am dat cu piciorul in poarta. Da stiu, gest copilaresc. El a intrebat daca aveam nevoie de ajutor si a inceput sa chicoteasca. Asta imi mai trebuia acum, cineva care sa rada de mine! X(
Pana la urma m-am uitat in jos si am vazut o gaurica unde intrasera cheile,dar nici de-a naiba nu m-am aplecat sa le ridic. Stateam si ma uitam la ele de parca le-as fii invinuit pe ele pentru tot.
S-a ridicat si el de pe bancuta unde manca si s-a aplecat dupa chei. I-am multumit si totusi nu mi-a dat cheile imediat. A ras din nou si mi-a spus ca arat sexy cand sunt nervoasa. Ha...mda..normal ca m-am rusinat dar mi-am dat si ochii peste cap. Am luat cheile si am mai stat afara sa beau si eu din VIBE. M-am asezat in locul lui, pe cea mai umeda bancuta posibila. M-am ridicat brusc si mai ca am ras odata cu el cand am observat ca eram plina de apa pe o portiune din fundul meu! M-am bucurat cand a tacut si am vazut ca nu mai era nimeni prin jur..probabil a observat si el asta.
-Nu esti de pe-aici, nu-i asa?
-Nici pe-aproape!
-Eu sunt din Brasov.In caz ca te pierzi pe aici, pot face pe ghidul.
-Nu mersi, noi Bucurestenii ne descurcam si fara.
Conversatia a continuat pana am ajuns la concluzia ca nu ii stiu numele,desi cand l-am intrebat mi-a raspuns ca ne vom mai intalnii pe aici si imi va zice mai incolo.Si a plecat.La fel am facut si eu.Nu avea nici un sens sa stau acolo singura.
Cand am intrat in casa, m-am dezbracat si m-am aruncat in pat. Ma tot uitam la rochia pentru revelion si la tocuri. Atat de mult am vrut sa scap de intamplarea cu strainul incat am creat pe H&M un cont si mi-am realizat imbracamintea de pe umeras. Am dat SAVE si desigur cautam o parere. Am incercat sa dau de cea mai buna prietena...mda am nimerit un morocanos..in fine..pana la urma am aflat o parere nu prea pe gustul meu...:)) mie imi trebuie detali nu numai un "arata bine". Dupa 20 min de cearta cu mama in legatura cu rochia si cu scoala am reusit sa ma intind din nou in pat.
Acum in sfarsit ma apuc de citit. Va recomand cu mult drag "Si daca e adevarat"-Marc Levy  si filmul "Just Like Heaven"
Sucul asta prigat (100% portocale) a inceput sa imi displaca. Desi il adoram candva.
Mi-e dor de o singura persoana. D. as fi vrut sa fi aici, sa vorbesc cu tine, sa ma indrumi, sa facem nebuniile de pe vremuri:))Mda, nu ma schimb niciodata.Nu ca as vrea.Matura?Doar cand si cu cine vreau. Se pare ca tot singura trebuie sa ma descurc. Si cu siguranta am sa evit o singura persoana maine pe strada. Sau sa nu evit? Ma intreb daca am sa-l mai vad. E ciudat dar am un sentiment ca mi-ar placea aerul lui de baiat rau. Nu v-am povestit tot ce am vorbit cu el. Poate data viitoare

Sarbatori fericite!

Un comentariu:

  1. Scuze draga mea dar...eh stii si tu cum e-problemele:)) Imbracamintea arata superb si asa vei si fii.
    Cat despre baiat...hmm nu mi-ai spus sau am fost foarte ocupata pana sa aud-nu-l ingora ,oricum dupa ce pleci probabil nu-l vei mai vedea.Sti ce iti spuneam:profita de ocazie.Vacanta placuta si un an nou superb!
    Dyanna

    RăspundețiȘtergere