miercuri, 27 aprilie 2011

O dimineata linistita

Miercuri,20.04.2011


Miercuri,o zi linistita de vacanta..
Stau cu un Frappe in mana,niste cereale pe birou, in fata laptopului si ma uit la un nou episod din Gossip Girl.
Ma gandesc cum o va fi aceeasta zi.Ma gandeam la program,si totusi as mai adauga ceva..
10:30 uit la un nou episod din GG
11:30 primesc musafiri
2:00 -ma pregatesc sa plec la pregatire la romana(scoala nu ma lasa nici macar in vacanta sa stau linistita..uff examenele astea..)
3-5 pregatire
Dupa toata nebunia asta as vrea sa mai ies pe afara cu una cea mai buna prietena a mea din bucuresti.Si ieri si acum doua zile am iesit cu ea..ne tot plimbam noi pana am ajuns ba in parcul IOR ba in parcul  23 August.
Un sfat:Nu mergeti fara un baiat(sau mai multi) singure in parc.Se pot lua toti cocalari de voi.
Eu cu Tanya am tinut si scorul ajungand la 8...(intr-o singura ora)pot sa cred ce prosti pot fi unii baietii..mai ales cocalari..Eu nu pot suporta baietii astia care se dau mari cu orice in fata oamenilor.Pur si simplu nu ii suport.Mi se pare un lucru absurd.Unii chiar nu au ce face.
Inca o zi frumoasa de vacanta in care as putea sa ma mai distrez si eu..
Abea astept weekendul.Pastele va fi diferit fata de cum era..eu ramanand in Bucuresti dar macar il pot face inca frumos:)De obicei Pastele il sarbatoream la munte cu prietenii mei si cu bunicii dar anu asta raman aici si invat dar ma si distrez.Abea astept vara sa merg la munte dupa examene si sa fiu din nou cu prietenii mei de acolo.Tg jiu este un oras frumos.Si mai stiu ca vreau in vara sa fiu un pic mai diferita de cum eram..nu o sa vreau sa ma mai gandesc la baieti.O sa ma distrez din nou cu prietenii ca in fiecare an!
Probabil o sa mai scriu si de Paste.Asta daca apare ceva interesant saptamana asta.


4 comentarii:

  1. clar trebuie sa imi cumpar laptop:(
    cocalarii se iau si ziua oriunde ai fi cica ieri la unu:antic de demult si vechi:)) si tot felul de alte prostii ca opritu masinii cu manelele pornite(cat nu suport asta)....si daca ar avea ce face nu ar face nimic:*

    RăspundețiȘtergere
  2. :))oh doamne..nu suport manelele!
    Ia spune cand iti iei?Sper ca il aduci cand ne vedem daca il vei avea pana atunci:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Orcum chiar daca nu te asteptai tot ai venit la munte si ne-am distrat foarte tare ca in fiecate an chiar daca tu nu aiputut sta foarte mult.....orcum a fost sooper tare si deabia astept sa te vad din nou in vacanta de vara.....deja mi-e dor de tine...>:D< ;;) :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi-e dor de tine >:D< parca nu ne-am mai vazut de luni de zile si de fapt au fost doar 6 zile..:)Sper in vacanta de vara sa stau mult mai mult si sa ne distram pe cinste!

    RăspundețiȘtergere